×
Home Nieuws Livescore

Franse fans fluiten Eden Hazard uit bij benefietwedstrijd

Franse fans fluiten Eden Hazard uit bij benefietwedstrijd
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 14:08 uur

Voormalig voetbalster Eden Hazard heeft woensdagavond zijn voetbalschoenen aangetrokken voor een liefdadigheidswedstrijd, maar de Franse fans op de tribune waren niet bepaald enthousiast over zijn aanwezigheid. De voormalige aanvaller werd bij elk balcontact uitgefloten door de aanwezige supporters, wat een onverwachte wending gaf aan het evenement.

Hazard, die bekend staat om zijn indrukwekkende carrière bij clubs als Chelsea en Real Madrid, nam deel aan het liefdadigheidsevenement om geld in te zamelen voor een goed doel. Echter, in plaats van een warm welkom te ontvangen, werd hij geconfronteerd met vijandige reacties van het Franse publiek, wat voor een gespannen sfeer zorgde tijdens de wedstrijd.

De reactie van de fans kwam als een verrassing voor velen, aangezien Hazard een gerespecteerde voetballer is met een indrukwekkende staat van dienst. Desondanks leken de Franse supporters niet bereid om hun rivaliteit opzij te zetten en toonden ze openlijk hun afkeuring jegens de Belgische voetballegende.

Ondanks de vijandige ontvangst wist Hazard zijn hoofd koel te houden en bleef hij professioneel tijdens de wedstrijd. Zijn deelname aan het liefdadigheidsevenement toont zijn toewijding aan het ondersteunen van goede doelen, ongeacht de reacties van het publiek. Het incident zal ongetwijfeld nog lang worden besproken in de voetbalwereld, waarbij de vraag rijst hoe fans moeten omgaan met voormalige sterren die deelnemen aan dergelijke evenementen.