×
Home Nieuws Livescore

Sergio Ramos wijst Botafogo af, mogelijk naar Corinthians

Sergio Ramos wijst Botafogo af, mogelijk naar Corinthians
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 13:56 uur

Voormalig Real Madrid-icoon Sergio Ramos zal niet zijn voetbalcarrière voortzetten bij het Braziliaanse Botafogo, zo heeft Estadio Deportivo gemeld. De Spaanse verdediger, die transfervrij is na zijn vertrek bij de Koninklijke, lijkt echter wel op weg te zijn naar een nieuwe uitdaging bij Corinthians. Deze Braziliaanse club is recentelijk versterkt met de komst van Memphis Depay en het zou zomaar kunnen dat Ramos zich daarbij aansluit.

Na een indrukwekkende periode van zestien jaar bij Real Madrid, waarin hij talloze prijzen won en uitgroeide tot een van de beste verdedigers ter wereld, staat Sergio Ramos voor een nieuwe fase in zijn loopbaan. De 35-jarige Spanjaard heeft naar verluidt meerdere opties overwogen voor zijn volgende club, maar lijkt nu dus dicht bij een overeenkomst met Corinthians te zijn.

De mogelijke samenwerking tussen Ramos en Depay bij Corinthians zorgt voor opwinding onder de fans van de Braziliaanse club. Met de ervaring en leiderschap van Ramos en de aanvallende kwaliteiten van Depay, zou dit duo een krachtige toevoeging kunnen zijn aan het team van trainer Sylvinho. De onderhandelingen tussen Ramos en Corinthians bevinden zich momenteel in een vergevorderd stadium en een officiële aankondiging lijkt slechts een kwestie van tijd.