×
Home Nieuws Livescore

Joshua Brenet tekent contract bij Al-Rayyan in Qatar.

Joshua Brenet tekent contract bij Al-Rayyan in Qatar.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 13:16 uur

Voormalig FC Twente-verdediger Joshua Brenet heeft een nieuwe uitdaging gevonden in het Midden-Oosten. De 3-jarige vleugelverdediger zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een contract bij Al-Rayyan in Qatar. Het nieuws over de transfer werd gemeld door het Algemeen Dagblad. Na zijn vertrek bij FC Twente, waar hij eerder dit jaar afscheid nam, is Brenet nu klaar om zijn carrière voort te zetten bij de club uit Qatar.

Brenet stond bekend om zijn snelheid en aanvallende kwaliteiten tijdens zijn periode bij FC Twente. De overstap naar Al-Rayyan biedt hem de kans om zijn talenten verder te ontwikkelen in een nieuwe competitie en omgeving. De vleugelverdediger zal zich moeten aanpassen aan het leven en voetbal in Qatar, maar met zijn ervaring en vaardigheden lijkt hij goed voorbereid te zijn op deze nieuwe uitdaging.

De transfer van Brenet naar Al-Rayyan markeert een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan en opent de deur naar internationale mogelijkheden. De club uit Qatar heeft met de komst van de Nederlandse verdediger een versterking binnen gehaald en hoopt op succes in zowel nationale als internationale competities. Fans van Brenet zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar zijn prestaties bij zijn nieuwe club en zullen hem blijven volgen in zijn avontuur in het Midden-Oosten.