×
Home Nieuws Livescore

Youri Baas geïnspireerd door Daley Blind en Danielle Rugani

Youri Baas geïnspireerd door Daley Blind en Danielle Rugani
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 12:16 uur

Ajax-talent Youri Baas laat zich graag inspireren door de ervaren verdediger Daley Blind. De jonge speler bewondert de kwaliteiten van Blind als het gaat om balbezit en streeft ernaar om zijn eigen spel op dat gebied aanzienlijk te verbeteren. Baas ziet Blind als een voorbeeld en hoopt zijn technische vaardigheden en inzicht te ontwikkelen door goed naar de Ajax-verdediger te kijken.

Naast zijn bewondering voor Blind, heeft Baas ook gereageerd op de mogelijke komst van Danielle Rugani naar Ajax. De verdediger, die momenteel bij Juventus speelt, wordt in verband gebracht met een overstap naar de Amsterdamse club. Baas kijkt uit naar de eventuele samenwerking met Rugani en ziet het als een kans om van een andere ervaren speler te leren en zichzelf verder te ontwikkelen.

Met zijn oog op zowel Blind als mogelijk Rugani, lijkt Baas vastberaden om zijn eigen spel naar een hoger niveau te tillen. De jonge verdediger is vastbesloten om te groeien en te leren van de besten in het vak, in de hoop zijn eigen potentieel volledig te benutten en een belangrijke speler te worden voor Ajax in de toekomst.