×
Home Nieuws Livescore

Traoré streeft naar topfitheid om Ajax te versterken

Traoré streeft naar topfitheid om Ajax te versterken
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 11:08 uur

Bertrand Traoré heeft zijn zinnen gezet op een snelle terugkeer naar topvorm om Ajax te ondersteunen in hun streven naar de top. De aanvaller, die de eerste aanwinst was voor de Amsterdammers, is vastberaden om zijn bijdrage te leveren aan het succes van de club. Na een periode van aanpassing voelt Traoré zich weer helemaal thuis in Nederland en is hij klaar om zijn kwaliteiten te tonen op het veld.

Traoré heeft zijn waardering uitgesproken voor de supporters van Ajax, die hem vanaf het begin hartelijk hebben ontvangen. De warme ontvangst en de steun van de fans hebben de speler extra motivatie gegeven om alles te geven voor de club. De aanvaller is vastbesloten om de supporters trots te maken en hen te belonen met zijn prestaties op het veld.

Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Traoré een belangrijke rol te spelen in het team van Ajax en bij te dragen aan het behalen van successen. De aanvaller is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het spel van de club en samen met zijn teamgenoten te streven naar de top van het Nederlandse voetbal. Ajax-fans kunnen zich verheugen op de terugkeer van Traoré en zijn vastberadenheid om de club naar grote hoogten te brengen.