×
Home Nieuws Livescore

AZ, Sparta en Excelsior top voor uitsupporters: KNVB

AZ, Sparta en Excelsior top voor uitsupporters: KNVB
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 10:48 uur

De KNVB heeft donderdag aangekondigd dat AZ, Sparta Rotterdam en Excelsior afgelopen seizoen de hoogste waardering hebben gekregen van uitsupporters. Uit een onderzoek uitgevoerd door de Supportersclub Nederland en de voetbalbond blijkt dat deze drie clubs een indrukwekkende score van 7,1 hebben behaald. Dit betekent dat zij de meest gastvrije en vriendelijke sfeer boden aan de fans die hun team op vreemde bodem kwamen aanmoedigen.

De supporters van AZ, Sparta Rotterdam en Excelsior kunnen trots zijn op hun clubs, aangezien zij als beste uit de bus kwamen in het onderzoek naar uitsupporters. De KNVB prees deze clubs voor hun inzet om een positieve ervaring te bieden aan de fans die hun team overal volgen. Met een score van 7,1 hebben zij bewezen dat zij de supporters hoog in het vaandel hebben staan en hen een warm welkom willen heten, ongeacht de locatie van de wedstrijd.

Het is duidelijk dat AZ, Sparta Rotterdam en Excelsior erin geslaagd zijn om een speciale band te creëren met hun uitsupporters. Door hen te waarderen en te erkennen, hebben deze clubs laten zien dat zij de loyaliteit en passie van de fans waarderen. De KNVB benadrukte het belang van een goede relatie tussen clubs en supporters, en deze drie teams dienen als lichtend voorbeeld voor anderen in de Eredivisie. Met een score van 7,1 hebben zij bewezen dat zij de supporters op waarde schatten en hen een onvergetelijke ervaring willen bieden, zowel thuis als uit.