×
Home Nieuws Livescore

Depay voelt zich direct thuis bij Corinthians en juicht.

Depay voelt zich direct thuis bij Corinthians en juicht.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 10:16 uur

Memphis Depay voelt zich als een vis in het water bij zijn nieuwe club. De Nederlandse aanvaller werd in de nacht van woensdag op donderdag officieel gepresenteerd bij Corinthians en liet er geen gras over groeien. Meteen na zijn introductie woonde Depay het duel bij tussen Corinthians en Juventude. De spits was niet te stoppen en juichte uitbundig bij de goals die zijn nieuwe team wist te scoren.

Het enthousiasme van Depay was aanstekelijk en zorgde voor een extra dosis energie bij zijn nieuwe ploeggenoten. Zijn aanwezigheid langs de zijlijn leek het team van Corinthians te inspireren en motiveerde hen om tot het uiterste te gaan. De Nederlandse sterspeler toonde zijn betrokkenheid en passie voor het spel door vol overgave mee te leven met elke actie op het veld.

Na afloop van de wedstrijd sprak Depay lovende woorden over zijn nieuwe club en de warme ontvangst die hij had gekregen. Hij benadrukte zijn vastberadenheid om een belangrijke rol te spelen in het succes van Corinthians en om samen met zijn teamgenoten te streven naar nieuwe hoogten. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid lijkt Memphis Depay klaar te zijn om een onuitwisbare indruk achter te laten bij zijn nieuwe club.