×
Home Nieuws Livescore

Youri Baas: Ajax nog niet top, PSV beter

Youri Baas: Ajax nog niet top, PSV beter
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 07:48 uur

Ajax nog niet op niveau van Nederlandse top, stelt Youri Baas

Volgens Ajax-verdediger Youri Baas is zijn team nog niet op het niveau van de topclubs in Nederland. In een interview met Voetbal International geeft Baas aan dat vooral PSV momenteel beter presteert dan de Amsterdammers. De jonge speler benadrukt dat er nog werk aan de winkel is voor Ajax om de concurrentie met de top aan te kunnen gaan.

Baas, die zelf nog aan het begin van zijn carrière staat, erkent dat PSV op dit moment een stapje voor lijkt te zijn op Ajax. De Eindhovenaren presteren volgens hem beter en laten zien dat ze momenteel sterker zijn dan de regerend landskampioen. Baas ziet dit als een uitdaging voor Ajax om te blijven groeien en te streven naar het niveau van de topclubs in Nederland.

De verdediger is echter optimistisch over de toekomst van Ajax en gelooft dat met hard werken en vastberadenheid de club weer kan aansluiten bij de top van Nederland. Baas benadrukt dat het belangrijk is voor Ajax om te blijven streven naar verbetering en om te leren van de concurrentie, zoals PSV. Met een positieve instelling en de juiste focus is Baas ervan overtuigd dat Ajax uiteindelijk weer kan domineren in het Nederlandse voetbal.