×
Home Nieuws Livescore

Depay: God leidde me naar Corinthians om redenen

Depay: God leidde me naar Corinthians om redenen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 12 september 2024 07:16 uur

Voetbalster Memphis Depay heeft eindelijk gereageerd op zijn spraakmakende transfer naar Corinthians. De Nederlandse spits liet weten dat zijn eerste dag in Brazilië hem het gevoel gaf dat God hem daar om specifieke redenen wilde hebben. Depay, die bekend staat om zijn flamboyante speelstijl en uitgesproken persoonlijkheid, lijkt vastbesloten om zijn nieuwe avontuur in de Braziliaanse competitie met volle overgave aan te gaan.

De transfer van Depay naar Corinthians heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. De 28-jarige aanvaller, die eerder uitkwam voor clubs als PSV, Manchester United en Olympique Lyon, wordt gezien als een grote aanwinst voor de Braziliaanse club. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zal Depay ongetwijfeld een belangrijke rol gaan spelen in het team van Corinthians.

Depay zelf lijkt zich al helemaal thuis te voelen in zijn nieuwe omgeving. In een interview benadrukte hij dat hij gelooft dat zijn komst naar Brazilië niet zomaar toeval is. De spits is ervan overtuigd dat God een plan heeft met hem in dit land en dat hij daarom bij Corinthians terecht is gekomen. Met zijn positieve instelling en vastberadenheid lijkt Depay klaar te zijn voor de uitdaging die hem te wachten staat in de Braziliaanse competitie.