×
Home Nieuws Livescore

Volendam plaagt Twente met basisplek voor aanvoerder Eiting in oefenduel tegen Heracles Almelo

Volendam plaagt Twente met basisplek voor aanvoerder Eiting in oefenduel tegen Heracles Almelo
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 14:48 uur

Volendam plaagt Twente bij aankondiging basisplek voor aanvoerder Eiting. Carel Eiting maakt zijn rentree in de basis van FC Volendam voor het oefenduel tegen Heracles Almelo. De aanvoerder van de club uit Volendam werd vaak in verband gebracht met een transfer naar FC Twente en meldde zich zelfs ziek toen die niet doorging. Volendam kon het niet laten om een knipoog naar de Tukkers te maken op social media.

Het verhaal rondom Eiting's perikelen is bekend. FC Twente heeft interesse in de middenvelder en ook de captain van Volendam wil graag die stap maken. Toen de interesse voor het eerst bekend werd, was de clubleiding van Volendam niet erg meewerkend. Eiting was teleurgesteld en meldde zich ziek voor een aantal trainingen. Of er nog een akkoord komt over de transfer is onbekend.

Volendam kon het niet laten om een beetje te plagen. Op Twitter plaatste de club: 'Carel Eiting is in Overijssel, welkom terug in de basis, captain.' Hiermee verwijst Volendam naar de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo, net als Twente gevestigd in Overijssel. Bij de laatste oefenwedstrijd voor het Eredivisie-seizoen is Eiting dus weer van de partij.