×
Home Nieuws Livescore

Youri Baas verrast door positiewissel bij Ajax

Youri Baas verrast door positiewissel bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 22:32 uur

De jonge talentvolle verdediger Youri Baas heeft onthuld dat hij aanvankelijk openstond voor een vertrek bij Ajax deze zomer. In een interview met Voetbal International gaf de linksbenige speler toe dat hij twijfelde over zijn toekomst bij de club. Baas was zich er op dat moment nog niet van bewust dat trainer Francesco Farioli van plan was om hem om te vormen tot een centrale verdediger.

Baas, die bekend staat om zijn veelzijdigheid en technische vaardigheden, was aanvankelijk verrast door de plannen van Farioli. De jonge verdediger had zichzelf altijd gezien als een linksback, maar staat nu open voor de uitdaging om een nieuwe positie te leren en zich verder te ontwikkelen in het hart van de verdediging.

De ommezwaai van Baas naar een centrale verdediger heeft de interesse gewekt van verschillende clubs, maar de jonge speler lijkt nu vastbesloten om zijn toekomst bij Ajax voort te zetten. Met zijn positieve instelling en bereidheid om te leren, lijkt Baas klaar te zijn om de uitdaging aan te gaan en een belangrijke rol te spelen in het team van Farioli.