×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart niet overtuigd van Feyenoord onder Priske

Van der Vaart niet overtuigd van Feyenoord onder Priske
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 22:24 uur

Voormalig Oranje-international Rafael van der Vaart heeft zijn twijfels geuit over het huidige Feyenoord onder leiding van trainer Brian Priske. De oud-voetballer is nog niet volledig overtuigd van de aanpak van Priske, die kritiek heeft gekregen vanwege zijn verschillende benadering ten opzichte van zijn voorganger Arne Slot. Van der Vaart begrijpt echter wel dat een nieuwe trainer zijn eigen visie en werkwijze wil implementeren.

Van der Vaart, die bekend staat om zijn scherpe analyses, heeft ook een lichte plaagstoot uitgedeeld richting Priske en zijn team. De oud-middenvelder lijkt te suggereren dat Feyenoord nog niet op het niveau is waar het zou moeten zijn onder de Deense trainer. Met zijn kenmerkende humor en directheid zorgt Van der Vaart voor een extra dimensie in het debat rondom de prestaties van de Rotterdamse club.

De kritische blik van Rafael van der Vaart op Feyenoord zal ongetwijfeld voor discussie zorgen binnen de voetbalwereld. Als voormalig topvoetballer en ervaren analist weet hij als geen ander waar hij op moet letten bij het beoordelen van een team. Het is dan ook interessant om te zien hoe Feyenoord en trainer Brian Priske zullen reageren op de opmerkingen van Van der Vaart en of zij zijn twijfels kunnen wegnemen met goede prestaties op het veld.