×
Home Nieuws Livescore

Bram van Polen verbaasd over Ajax' mislopen Younes Namli

Bram van Polen verbaasd over Ajax' mislopen Younes Namli
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 22:16 uur

De ervaren verdediger Bram van Polen heeft zijn verbazing geuit over de keuze van Ajax om niet in zee te gaan met Younes Namli. Namli, een dertigjarige middenvelder die ook als buitenspeler kan fungeren, was deze zomer transfervrij en leek daarmee een aantrekkelijke optie voor de Amsterdamse club. Ajax was specifiek op zoek naar versterking op de vleugel en had interesse in transfervrije spelers, maar technisch directeur Alex Kroes besloot uiteindelijk om niet door te pakken in de onderhandelingen met Namli.

Van Polen, die zelf jarenlang actief is geweest bij PEC Zwolle, begrijpt de keuze van Ajax niet helemaal. Hij ziet in Namli een speler met kwaliteiten die goed zouden passen bij de speelstijl van de club. De verdediger is van mening dat Namli een waardevolle toevoeging had kunnen zijn voor de selectie van Ajax, zeker gezien zijn ervaring en veelzijdigheid op het veld.

Hoewel Namli nu dus niet naar Ajax zal komen, blijft de transfermarkt altijd in beweging en zijn er nog genoeg mogelijkheden voor clubs om hun selecties te versterken. Het is afwachten welke spelers uiteindelijk de overstap zullen maken naar de topclubs in Nederland en hoe zij zich zullen manifesteren in het komende seizoen. Ajax zal ongetwijfeld blijven zoeken naar versterkingen die het team naar een hoger niveau kunnen tillen, ook al is de keuze voor Namli nu van de baan.