×
Home Nieuws Livescore

Robin Gosens verrassend naar Fiorentina: "Bliksemvertrek bij Union Berlin"

Robin Gosens verrassend naar Fiorentina:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 21:32 uur

De zomertransfer van Robin Gosens naar Fiorentina heeft de voetbalwereld verrast. De Duitse international leek aanvankelijk trouw te blijven aan 1. FC Union Berlin, maar toen de interesse van de Italiaanse club op zijn pad kwam, veranderde alles. Gosens zelf onthult dat zijn overstap naar Fiorentina op een bijzondere wijze tot stand is gekomen.

De 27-jarige verdediger stond voor een lastige keuze toen Fiorentina zijn interesse toonde. Ondanks zijn loyaliteit aan Union Berlin, kon Gosens de aantrekkingskracht van de Serie A niet weerstaan. De kans om in een competitie van hoog niveau te spelen en zich verder te ontwikkelen, was te verleidelijk om te laten liggen.

Gosens' plotselinge beslissing om Union Berlin te verlaten voor Fiorentina heeft voor de nodige opschudding gezorgd in zowel Duitsland als Italië. De fans van beide clubs zijn verdeeld over de transfer, maar Gosens zelf is vastberaden om zijn nieuwe avontuur aan te gaan. Met zijn kwaliteiten en ervaring hoopt hij een waardevolle toevoeging te zijn voor Fiorentina en zich te bewijzen in de Serie A.