×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot lovend over Virgil van Dijk na padelmatch.

Arne Slot lovend over Virgil van Dijk na padelmatch.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 21:08 uur

Trainer Arne Slot heeft zijn bewondering uitgesproken voor de voetbalkwaliteiten van Virgil van Dijk, zo meldt voetbalanalist Anco Jansen. Tijdens een informeel potje padel wist Slot de manager van Liverpool te vertellen hoezeer hij onder de indruk is van de verdediger. Van Dijk, die momenteel herstellende is van een blessure, wordt door Slot omschreven als 'echt ongelofelijk goed' op het veld.

Het gesprek tussen Arne Slot en de manager van Liverpool vond plaats na afloop van een sportieve ontmoeting op de padelbaan. Tijdens deze informele setting deelde Slot zijn waardering voor de kwaliteiten van Van Dijk, die bekend staat als een van de beste verdedigers ter wereld. De trainer benadrukte hoe belangrijk de Nederlander is voor zowel Liverpool als het Nederlands elftal, en sprak vol lof over zijn spel en leiderschap op het veld.

Anco Jansen, die als analist werkzaam is bij ESPN, onthulde de lovende woorden van Arne Slot over Virgil van Dijk. Jansen was getuige van het gesprek tussen Slot en de Liverpool-manager en benadrukte hoezeer de trainer onder de indruk is van de kwaliteiten van de verdediger. Met Van Dijk nog steeds op de weg terug naar volledige fitheid, lijkt het erop dat zijn talent en impact op het veld door velen worden erkend en gewaardeerd.