×
Home Nieuws Livescore

Jorthy Mokio scoort bij debuut voor Belgische beloften

Jorthy Mokio scoort bij debuut voor Belgische beloften
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 19:48 uur

Jorthy Mokio, de jonge voetballer die afgelopen zomer de overstap maakte van KAA Gent naar Ajax, blijft indruk maken op het internationale toneel. Na zijn debuut als jongste buitenlandse speler ooit bij Ajax, heeft het talent nu ook zijn eerste optreden bij de Belgische beloften achter de rug. Tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan kreeg Mokio de kans om zijn kunnen te tonen en hij liet gelijk van zich horen door een doelpunt te maken.

De 18-jarige Mokio heeft sinds zijn transfer naar Ajax de aandacht weten te trekken met zijn snelle ontwikkeling en doelgerichtheid. Zijn debuut bij de Belgische beloften zal zijn zelfvertrouwen alleen maar verder hebben vergroot. Met zijn doelpunt tegen Kazachstan heeft Mokio laten zien dat hij ook op internationaal niveau van waarde kan zijn voor zijn team.

De prestaties van Mokio hebben niet alleen de fans van Ajax en de Belgische beloften enthousiast gemaakt, maar ook de scouts en trainers die zijn ontwikkeling op de voet volgen. Met zijn talent en doorzettingsvermogen lijkt Mokio een veelbelovende toekomst in het verschiet te hebben. Het is dan ook geen verrassing dat zijn naam steeds vaker genoemd wordt in verband met mogelijke selecties voor nationale teams en grote competities.