×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber vraagt perszaal om hulp, broer schiet te hulp

Quinten Timber vraagt perszaal om hulp, broer schiet te hulp
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 15:24 uur

Tijdens een recente persconferentie zorgde Quinten Timber voor een verrassend moment toen hij aan het begin van de bijeenkomst met een probleem zat en de hulp van de aanwezige journalisten inriep. De middenvelder had echter niet verwacht dat zijn oproep zo'n onverwachte wending zou nemen. De normaal gesproken 'brutale' journalisten leken plotseling 'verlegen' te zijn, volgens de Oranje-international.

Met een lichte frons op zijn gezicht keek Quinten Timber de perszaal in, in de hoop op wat assistentie bij zijn dilemma. Tot zijn verbazing bleef het echter opvallend stil in de zaal, waar normaal gesproken de vragen en opmerkingen elkaar in rap tempo opvolgen. Het leek alsof de journalisten even uit het veld geslagen waren door de onverwachte wending van de persconferentie.

Uiteindelijk schoot broer Jurriën te hulp en wist het probleem van Quinten op te lossen, waardoor de persconferentie alsnog kon worden voortgezet. Het incident zorgde voor een komisch intermezzo in wat normaal gesproken een serieus en informatief persmoment is voor de spelers en de pers. Het toonde ook aan dat zelfs de meest ervaren journalisten soms verrast kunnen worden door onverwachte situaties tijdens persconferenties.