×
Home Nieuws Livescore

Ronaldo bekritiseert Ten Hag: "Niet eens met ambities"

Ronaldo bekritiseert Ten Hag:
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 14:08 uur

Cristiano Ronaldo heeft opnieuw zijn ongenoegen geuit over de manier waarop Erik ten Hag zich uitlaat over de ambities van Manchester United. De samenwerking tussen de Portugese superster en de Nederlandse trainer verliep niet zonder strubbelingen tijdens hun tijd bij de Engelse club. Ronaldo heeft recentelijk in een gesprek met voormalig United-speler Rio Ferdinand laten weten dat hij het niet eens is met de manier waarop Ten Hag de doelen van The Red Devils benadert.

De kritiek van Ronaldo lijkt voort te komen uit een verschil in visie over wat er nodig is om succesvol te zijn op het hoogste niveau. De aanvaller staat bekend om zijn winnaarsmentaliteit en drang naar perfectie, terwijl Ten Hag mogelijk een andere benadering hanteert. Dit heeft geleid tot frictie tussen de twee tijdens hun gezamenlijke periode bij Manchester United.

Hoewel Ronaldo en Ten Hag ongetwijfeld respect hebben voor elkaars kwaliteiten, lijkt het erop dat hun samenwerking niet optimaal heeft gefunctioneerd. Het is duidelijk dat Ronaldo zijn ambities hoog heeft liggen en dat hij verwacht dat zijn trainer dezelfde hoge standaarden hanteert. Het is nog onduidelijk wat de toekomst brengt voor de relatie tussen de twee, maar het lijkt erop dat er nog werk aan de winkel is om tot een harmonieuze samenwerking te komen.