×
Home Nieuws Livescore

Regi Blinker lovend over Gravenberch: 8,5 na Nederland - Duitsland

Regi Blinker lovend over Gravenberch: 8,5 na Nederland - Duitsland
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 12:32 uur

Tijdens de spannende wedstrijd tussen Nederland en Duitsland, die eindigde in een gelijkspel van 2-2, heeft voormalig Feyenoord-speler Regi Blinker volop genoten van het spel van Ryan Gravenberch. Blinker, die tegenwoordig als rapporteur voor De Telegraaf werkt, was onder de indruk van de prestaties van de jonge middenvelder en beoordeelde hem met een indrukwekkende 8,5.

Gravenberch, die momenteel speelt voor Ajax, liet tijdens de interland zien waarom hij wordt beschouwd als een van de grootste talenten in het Nederlandse voetbal. Met zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld wist hij indruk te maken op zowel Blinker als het publiek. Zijn optreden tegen de sterke Duitse ploeg leverde hem lof op vanuit verschillende hoeken.

De beoordeling van 8,5 van Blinker is een duidelijke erkenning van de kwaliteiten van Gravenberch en zijn impact op de wedstrijd. Met zijn sterke spel en volwassenheid op het veld laat de jonge middenvelder zien dat hij een veelbelovende toekomst heeft in het internationale voetbal. Het is dan ook geen verrassing dat zijn optreden tijdens de wedstrijd tegen Duitsland zoveel lof heeft ontvangen.