×
Home Nieuws Livescore

Mbappé bijna naar Liverpool in 2022: onthulling L'Équipe

Mbappé bijna naar Liverpool in 2022: onthulling L'Équipe
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 11:56 uur

Een spraakmakende onthulling van het Franse sportblad L'Équipe heeft deze week flink wat opschudding veroorzaakt in de voetbalwereld. Volgens het gerenommeerde tijdschrift was Kylian Mbappé, de 25-jarige superster van Real Madrid, in 2022 bijna overgestapt naar Liverpool. De Franse aanvaller had zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt met The Reds, zo meldt de publicatie.

Mbappé, die bekend staat om zijn verbluffende snelheid en doelpunten, leek dus op het punt te staan om Anfield te betreden en het iconische rood van Liverpool te dragen. Fans en kenners speculeren nu over hoe de loopbaan van de getalenteerde speler eruit zou hebben gezien als deze transfer daadwerkelijk was doorgegaan.

De mogelijke overgang van Mbappé naar Liverpool zou ongetwijfeld een enorme impact hebben gehad op zowel de Premier League als La Liga. Met zijn exceptionele talent en scorend vermogen zou de Fransman een geduchte aanwinst zijn geweest voor elke club. Het blijft echter voorlopig bij speculatie, aangezien Mbappé momenteel nog steeds schittert in het shirt van Real Madrid.