×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay verwelkomd door Corinthians-fans in São Paulo.

Memphis Depay verwelkomd door Corinthians-fans in São Paulo.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 11:48 uur

Voormalig Oranje-ster Memphis Depay heeft zijn intrede gemaakt in Brazilië, waar hij een warm welkom ontving op de luchthaven van São Paulo. De dertigjarige aanvaller werd met luid gejuich begroet door de enthousiaste supporters van Corinthians, een van de meest gepassioneerde voetbalclubs van het land. Na zijn aankomst op dinsdagavond werd Memphis officieel voorgesteld als de nieuwste aanwinst van de Braziliaanse Série A-club, die momenteel op de zeventiende plek staat in de competitie.

Depay, die eerder successen boekte bij topclubs in Europa, waaronder Olympique Lyon en FC Barcelona, kijkt ernaar uit om zijn talent en ervaring in te zetten voor Corinthians. Met zijn indrukwekkende staat van dienst en zijn kenmerkende speelstijl belooft Memphis een waardevolle toevoeging te zijn aan het team, dat streeft naar een hogere positie in de competitie. De fans van de club zijn dan ook verheugd met de komst van de Nederlandse sterspeler en hebben hoge verwachtingen van zijn bijdrage aan het succes van Corinthians.

Na zijn presentatie als nieuw lid van de ploeg, zal Memphis zich nu gaan voorbereiden op zijn debuut in het Braziliaanse voetbal. Met zijn vastberadenheid en passie voor het spel, is de aanvaller vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en zijn nieuwe avontuur in Zuid-Amerika tot een succes te maken. De komende wedstrijden zullen uitwijzen hoe Depay zich zal manifesteren in de Braziliaanse competitie en hoe hij de harten van de fans van Corinthians zal veroveren met zijn talent en toewijding.