×
Home Nieuws Livescore

PSV-versterking Nagalo wacht op werkvergunning en traint individueel.

PSV-versterking Nagalo wacht op werkvergunning en traint individueel.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 11:00 uur

PSV-versterking Adamo Nagalo wacht nog steeds op zijn werkvergunning, zo heeft het Eindhovens Dagblad gemeld. De verdediger is momenteel niet in staat om met de groep te trainen en volgt in plaats daarvan een individueel programma. Dit betekent dat Nagalo waarschijnlijk de komende weken nog niet volledig inzetbaar zal zijn voor PSV.

De 23-jarige Nagalo, die onlangs werd aangetrokken door de Eindhovenaren, moet nog enige tijd geduld hebben voordat hij zijn debuut kan maken in het shirt van PSV. De club en de speler werken nauw samen om ervoor te zorgen dat Nagalo zo snel mogelijk speelgerechtigd is, maar tot die tijd zal hij zijn conditie op peil moeten houden met individuele trainingen.

Trainer Roger Schmidt zal het dus voorlopig zonder de diensten van Nagalo moeten stellen in zijn selectie. De Duitse coach zal moeten improviseren en andere spelers de kans geven om zich te bewijzen in de verdediging. Desondanks blijft de hoop binnen de club hoog dat Nagalo spoedig zijn werkvergunning zal ontvangen en zich bij de groep kan voegen om zijn kwaliteiten te tonen op het veld.

De supporters van PSV zullen nog even geduld moeten hebben voordat ze Nagalo in actie kunnen zien, maar de verwachtingen rondom de jonge verdediger blijven onverminderd hoog. Zodra hij groen licht krijgt om te spelen, zal Nagalo ongetwijfeld zijn uiterste best doen om zich te bewijzen en een belangrijke rol te spelen in het team van PSV.