×
Home Nieuws Livescore

Farioli prijst Pasveer en Berghuis bij Ajax-invloed

Farioli prijst Pasveer en Berghuis bij Ajax-invloed
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 10:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zijn waardering uitgesproken voor de impact die Remko Pasveer en Steven Berghuis hebben binnen het team. Farioli heeft Pasveer weer het vertrouwen gegeven als eerste doelman van de Amsterdammers, wat de ervaren keeper een belangrijke rol in het team geeft. Daarnaast is Farioli onder de indruk van de passie en gedrevenheid die Berghuis toont op het veld.

Met Pasveer onder de lat heeft Ajax een betrouwbare sluitpost die met zijn ervaring en leiderschap een belangrijke rol speelt in de defensie van de ploeg. Farioli ziet in Pasveer niet alleen een goede keeper, maar ook een mentor voor de jongere spelers in het team. De Italiaanse coach is tevreden met de manier waarop Pasveer zijn kans heeft gegrepen en zijn waarde heeft bewezen voor het team.

Wat betreft Steven Berghuis is Farioli lovend over de passie en toewijding die de aanvaller toont op het veld. Berghuis, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord, heeft zich snel aangepast aan het spel van Ajax en laat zien dat hij een belangrijke schakel is in de aanval van de ploeg. Farioli is blij met de mentaliteit van Berghuis en ziet hem als een speler die het verschil kan maken in belangrijke wedstrijden.

Al met al zijn zowel Remko Pasveer als Steven Berghuis belangrijke spelers voor Ajax, volgens trainer Francesco Farioli. Met Pasveer als betrouwbare sluitpost en mentor voor de jongere spelers, en Berghuis als gepassioneerde aanvaller die het verschil kan maken, heeft Ajax een sterke basis om succesvol te zijn in zowel nationale als internationale competities.