×
Home Nieuws Livescore

Van Hecke tevreden over debuut bij Oranje tegen Duitsland

Van Hecke tevreden over debuut bij Oranje tegen Duitsland
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 10:24 uur

Jonge verdediger Jan Paul van Hecke blikt met een glimlach terug op zijn eerste optreden in het Nederlands elftal. Het was een bijzonder moment voor de talentvolle speler toen hij zijn debuut maakte tegen Duitsland. Ondanks de druk van zo'n belangrijke wedstrijd, bleef Van Hecke kalm en gefocust, zo vertelde hij aan ESPN.

Het was een droom die uitkwam voor de 20-jarige verdediger om het Oranje shirt te mogen dragen en zijn land te vertegenwoordigen op het internationale toneel. Van Hecke toonde zijn klasse en liet zien dat hij het niveau aankan op het hoogste niveau. Zijn zelfvertrouwen en vastberadenheid waren duidelijk zichtbaar tijdens zijn debuut.

Na afloop van de wedstrijd straalde Van Hecke van trots en tevredenheid. Hij bedankte zijn teamgenoten en de staf voor hun steun en vertrouwen in hem. De jonge verdediger kijkt nu vol vertrouwen naar de toekomst en hoopt op nog vele mooie momenten in het Nederlands elftal. Met zijn talent en mentaliteit lijkt Van Hecke een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan in het internationale voetbal.