×
Home Nieuws Livescore

Dubbele problemen voor pers: Timbers houden het mysterieus

Dubbele problemen voor pers: Timbers houden het mysterieus
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 10:08 uur

De Nederlandse voetbalwereld staat op zijn kop nu de tweelingbroers Jurriën Timber en Quinten Timber beiden voor het Nederlands elftal spelen. Met hun identieke uiterlijk en voetbalstijl is het voor de pers een uitdaging om de twee uit elkaar te houden. Tijdens de persconferentie na de spannende wedstrijd tussen Nederland en Duitsland (2-2) onthulden de Timbers echter een slimme truc om dit probleem te omzeilen.

Terwijl de journalisten zich afvroegen hoe ze de broers kunnen onderscheiden, kwamen Jurriën en Quinten met een ludiek idee. Ze besloten om elk een opvallend accessoire te dragen tijdens de wedstrijden: Jurriën zal voortaan een feloranje hoofdband dragen, terwijl Quinten een opvallende blauwe en witte armband zal dragen. Op deze manier hopen de Timbers de pers en fans te helpen om hen gemakkelijker te herkennen en te onderscheiden op het veld.

De broers benadrukten tijdens de persconferentie dat ze trots zijn om samen voor Oranje te spelen en dat ze het als een unieke kans zien om hun talenten te tonen op het hoogste niveau. Ondanks de uitdagingen die het met zich meebrengt om als tweeling in het nationale team te spelen, zijn Jurriën en Quinten vastbesloten om zich te blijven onderscheiden en te bewijzen dat ze elk hun eigen unieke bijdrage kunnen leveren aan het succes van het Nederlands elftal.