×
Home Nieuws Livescore

Driessen: Zirkzee moet eerste spits Oranje worden, niet Brobbey

Driessen: Zirkzee moet eerste spits Oranje worden, niet Brobbey
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 10:00 uur

Voetbalanalist Valentijn Driessen heeft hoge verwachtingen van Joshua Zirkzee en ziet hem als de potentiële nieuwe eerste spits van het Nederlands elftal. Tijdens de recente wedstrijd tegen Duitsland, waarin Oranje met 2-2 gelijkspeelde, kreeg Brian Brobbey de kans om zich te bewijzen in de aanvalslinie. Echter, Driessen is van mening dat Zirkzee meer te bieden heeft en een waardevolle toevoeging zou zijn aan het spel van het Nederlands elftal.

Met zijn scherpe inzicht en doelgerichtheid op het veld, gelooft Driessen dat Zirkzee de potentie heeft om een cruciale rol te spelen in de voorhoede van Oranje. De jonge spits heeft al laten zien over veel talent en scorend vermogen te beschikken, wat hem volgens Driessen een geschikte kandidaat maakt voor de positie van eerste spits.

Terwijl Brian Brobbey zijn kans greep tegen Duitsland, is het volgens Driessen toch Zirkzee die de voorkeur verdient vanwege zijn spelintelligentie en effectiviteit voor het team. De discussie over wie de nieuwe eerste spits van het Nederlands elftal zal worden, blijft dus actueel en zal ongetwijfeld de gemoederen in de voetbalwereld bezighouden.