×
Home Nieuws Livescore

Oranje verrast en verdeelt: lof voor Brobbey, kritiek De Ligt.

Oranje verrast en verdeelt: lof voor Brobbey, kritiek De Ligt.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 09:48 uur

Het Nederlands elftal heeft indruk gemaakt op de Nederlandse kranten met hun gelijkspel tegen Duitsland (2-2). Na een overtuigend optreden tegen Bosnië & Herzegovina, wist Oranje te laten zien dat ze ook tegen een topland als Duitsland op aantrekkelijke wijze kunnen spelen. De kranten zijn lovend over het optreden van Brian Brobbey, die met zijn sterke spel indruk wist te maken op het veld.

Echter, niet alle spelers kregen enkel lof. Matthijs de Ligt kreeg de nodige kritiek te verduren na zijn prestatie tegen Duitsland. De verdediger werd bekritiseerd voor enkele fouten die hij maakte gedurende de wedstrijd. Ondanks zijn kritiek, blijft De Ligt een belangrijke speler voor het Nederlands elftal en zal hij ongetwijfeld werken aan zijn verbeterpunten om sterker terug te komen in de volgende wedstrijden.

Al met al was het een boeiende wedstrijd waarin Oranje zich van hun beste kant liet zien. De fans kunnen trots zijn op het team en kijken uit naar de volgende uitdagingen die voor het Nederlands elftal op het programma staan. Met spelers als Brian Brobbey en Matthijs de Ligt in de gelederen, belooft het Nederlands elftal nog veel moois te laten zien in de toekomst.