×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay Jr.: De Ligt voorlopig klaar bij Oranje

Hans Kraay Jr.: De Ligt voorlopig klaar bij Oranje
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 09:00 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay junior heeft zijn twijfels geuit over de toekomst van Matthijs de Ligt bij het Nederlands elftal. Na de fout die de verdediger maakte tijdens de wedstrijd tegen Duitsland, gelooft Kraay dat De Ligt 'voorlopig even klaar' is bij Oranje. De Ligt, die bekend staat om zijn talent en potentieel, lijkt volgens Kraay te maken te hebben met een moeilijke periode in zijn carrière.

Kraay, werkzaam bij ESPN, voorspelt dat De Ligt mogelijk voorbijgestreefd zal worden door andere verdedigers als hij zijn vorm niet snel weet te hervinden. De fout die De Ligt maakte tegen Duitsland lijkt volgens de analist een keerpunt te zijn in zijn loopbaan bij het Nederlands elftal. De Ligt zal nu extra hard moeten werken om zijn plek in het team te behouden en het vertrouwen van de bondscoach terug te winnen.

De kritiek van Kraay op De Ligt komt op een cruciaal moment voor het Nederlands elftal, dat zich voorbereidt op belangrijke kwalificatiewedstrijden. De jonge verdediger zal nu moeten bewijzen dat hij mentaal sterk genoeg is om met de druk om te gaan en zijn fouten om te zetten in leermomenten. Het is afwachten hoe De Ligt zal reageren op de kritiek en of hij in staat zal zijn om zijn plaats in het Nederlands elftal veilig te stellen.