×
Home Nieuws Livescore

Gravenberch overtuigt Koeman met glansrol in interlands

Gravenberch overtuigt Koeman met glansrol in interlands
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 08:48 uur

Jonge Nederlandse middenvelder Ryan Gravenberch is ervan overtuigd dat hij de aandacht van bondscoach Ronald Koeman heeft weten te trekken. Na zijn sterke optredens tegen Bosnië en Herzegovina en Duitsland, waarbij hij vooral indruk maakte met zijn beslissende pass op Xavi Simons, voelt de 22-jarige zich zelfverzekerd over zijn plek in de selectie. Gravenberch, die speelt voor Ajax, toonde zijn klasse en potentieel op het internationale toneel en hoopt nu op een vervolg in Oranje.

De jonge middenvelder is tevreden met zijn bijdrage aan de recente interlands en gelooft dat zijn spel en creativiteit op het veld niet onopgemerkt zijn gebleven bij de bondscoach. Met zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden wist Gravenberch niet alleen zijn medespelers te inspireren, maar ook de fans te imponeren. Zijn cruciale pass op Xavi Simons tegen Duitsland werd gezien als het hoogtepunt van zijn optreden en bewees zijn waarde voor het Nederlands elftal.

Na zijn succesvolle prestaties in de afgelopen interlandperiode kijkt Ryan Gravenberch vol vertrouwen naar de toekomst. Met zijn vastberadenheid en talent hoopt hij een vaste waarde te worden in het nationale team en zijn stempel te drukken op het internationale voetbal. De middenvelder blijft hard werken en zichzelf ontwikkelen, vastbesloten om zijn plek in Oranje te behouden en te blijven schitteren op het hoogste niveau.