×
Home Nieuws Livescore

Brobbey zenuwachtig voor debuutgoal, toch tevreden na interland

Brobbey zenuwachtig voor debuutgoal, toch tevreden na interland
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 08:40 uur

De jonge Nederlandse spits Brian Brobbey heeft onthuld dat hij behoorlijk zenuwachtig was voor de recente wedstrijd tegen Duitsland. De talentvolle aanvaller van Ajax was vastbesloten om zijn eerste doelpunt voor het Nederlands elftal te maken, maar slaagde hier helaas niet in. Ondanks het gemiste doelpunt, blikt Brobbey toch met een tevreden gevoel terug op zijn vierde interlandoptreden.

Brobbey, die bekend staat om zijn kracht en doelgerichtheid, gaf toe dat de druk om te presteren hoog was voorafgaand aan de wedstrijd tegen de sterke Duitse ploeg. Ondanks zijn zenuwen slaagde de jonge spits er niet in om het net te vinden, maar hij toonde wel zijn vastberadenheid en wilskracht op het veld.

De 20-jarige Brobbey, die onlangs de overstap maakte van Ajax naar RB Leipzig, kijkt met een positieve blik naar de toekomst en is vastbesloten om zijn stempel te drukken in het Nederlands elftal. Met zijn talent en doorzettingsvermogen lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn eerste doelpunt voor Oranje zal maken en zijn potentieel volledig zal benutten.