×
Home Nieuws Livescore

Koeman lovend over Brobbey na gelijkspel Oranje tegen Duitsland

Koeman lovend over Brobbey na gelijkspel Oranje tegen Duitsland
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 11 september 2024 08:24 uur

Na het gelijkspel van het Nederlands elftal tegen Duitsland (2-2) heeft bondscoach Ronald Koeman lovende woorden gesproken over de jonge spits Brian Brobbey. Koeman is zeer te spreken over de prestaties van de talentvolle aanvaller en ziet veel potentie in hem voor de toekomst. Brobbey wist tijdens de wedstrijd tegen Duitsland zijn kwaliteiten te tonen en liet zien dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor Oranje.

Daarnaast heeft Koeman ook aangegeven dat hij Matthijs de Ligt in bescherming heeft genomen na de wedstrijd. De bondscoach erkent de druk en verwachtingen die op de jonge verdediger rusten en wil hem ondersteunen in zijn ontwikkeling. Koeman heeft vertrouwen in De Ligt en gelooft dat hij met de juiste begeleiding kan uitgroeien tot een van de beste verdedigers ter wereld.

Een andere speler waar Koeman vol lof over sprak, is Ryan Gravenberch. De bondscoach was bijzonder onder de indruk van een pass die Gravenberch gaf tijdens de wedstrijd tegen Duitsland. Koeman benadrukte het talent en de visie van de jonge middenvelder en ziet hem als een belangrijke speler voor het Nederlands elftal in de toekomst. Met spelers als Brobbey, De Ligt en Gravenberch heeft Koeman vertrouwen in de toekomst van Oranje en kijkt hij uit naar wat zij kunnen bereiken op internationaal niveau.