×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart lovend over Gravenberch en Brobbey

Van der Vaart lovend over Gravenberch en Brobbey
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 22:24 uur

Voormalig Oranje-middenvelder Rafael van der Vaart is vol lof over het spel van Ryan Gravenberch tijdens de wedstrijd tegen Duitsland. Gravenberch, die in de eerste helft inviel, wist opnieuw indruk te maken, net zoals hij dat eerder deed tegen Bosnië en Herzegovina. Van der Vaart is onder de indruk van de middenvelder en prijst zijn prestaties in het Nederlands elftal.

Niet alleen Gravenberch, maar ook Brian Brobbey kan rekenen op complimenten van Rafael van der Vaart. De voormalig Oranje-speler is te spreken over de bijdrage van Brobbey in het team en ziet veel potentie in de jonge speler. Met zijn positieve spel en harde werk op het veld weet Brobbey indruk te maken op Van der Vaart en andere voetbalfans.

De lovende woorden van Rafael van der Vaart tonen aan dat de Nederlandse talenten zoals Gravenberch en Brobbey op de goede weg zijn. Met hun sterke optredens in het Nederlands elftal laten zij zien dat zij klaar zijn om een belangrijke rol te spelen in het nationale team. Van der Vaart kijkt met optimisme naar de toekomst van het Nederlandse voetbal en is enthousiast over de ontwikkeling van deze jonge spelers.