×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer lovend over opbloeiende Josip Sutalo

Ajax-trainer lovend over opbloeiende Josip Sutalo
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 20:32 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli is vol lof over de vooruitgang van Josip Sutalo. De 24-jarige Kroaat, die een jaar geleden bij de club kwam, heeft de nodige kritiek moeten doorstaan. Echter, dit seizoen laat hij duidelijk zien dat hij stappen vooruit heeft gezet. Farioli is dan ook zeer te spreken over de ontwikkeling die Sutalo doormaakt.

Sutalo, die aanvankelijk veel twijfels opriep bij de fans, heeft met zijn recente prestaties bewezen dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Ajax. Zijn toewijding en harde werk op het trainingsveld hebben hun vruchten afgeworpen, en dat is niet onopgemerkt gebleven bij Farioli. De trainer is onder de indruk van de vastberadenheid en verbetering die Sutalo heeft laten zien.

Met zijn groeiende zelfvertrouwen en vastberadenheid heeft Sutalo zich weten te onderscheiden binnen het team. Farioli ziet in hem een speler die steeds meer zijn potentieel begint te benutten en van toegevoegde waarde is voor het team. De lof van de trainer zal ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor Sutalo om zijn ontwikkeling voort te zetten en zijn plek in het team verder te versterken.