×
Home Nieuws Livescore

Farioli teleurgesteld: Ajax zonder officiële wedstrijd tot september.

Farioli teleurgesteld: Ajax zonder officiële wedstrijd tot september.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 19:24 uur

Voormalig Ajax-speler Francesco Farioli is teleurgesteld over het feit dat het Eredivisie-duel tussen Ajax en FC Utrecht is afgelast. De Italiaanse voetballer, die nu 35 jaar oud is, vindt het jammer dat de Amsterdammers nu geen enkele officiële wedstrijd zullen spelen tussen 29 augustus en 18 september. Farioli had zich verheugd op het zien van zijn voormalige club in actie, maar zal nu langer moeten wachten voordat hij Ajax weer op het veld kan bewonderen.

De afgelasting van het duel heeft ervoor gezorgd dat Farioli een flinke teleurstelling te verwerken heeft. Als voormalig speler van Ajax kijkt hij altijd uit naar de wedstrijden van de club en het feit dat er nu een lange periode zonder officiële duels aan zit te komen, valt hem zwaar. De Italiaan had gehoopt op een spannende confrontatie tussen Ajax en FC Utrecht, maar zal nu geduld moeten hebben tot de volgende wedstrijd van zijn geliefde club.

Farioli, die bekend staat om zijn passie voor het spel en zijn betrokkenheid bij Ajax, zal nu moeten wachten tot na 18 september om zijn favoriete team weer in actie te zien. Ondanks zijn teleurstelling blijft de voormalige voetballer positief en kijkt hij uit naar de volgende wedstrijd waarbij Ajax weer op het veld zal verschijnen.