×
Home Nieuws Livescore

NEC mist doelman Roefs door enkelblessure: onzekerheid troef.

NEC mist doelman Roefs door enkelblessure: onzekerheid troef.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 19:16 uur

NEC zal het voorlopig moeten stellen zonder de diensten van Robin Roefs. De 21-jarige doelman van de Nijmeegse club heeft namelijk een vervelende enkelblessure opgelopen, zo heeft NEC aangekondigd. De blessure van Roefs komt als een tegenvaller voor de ploeg, aangezien hij een belangrijke speler is in het team.

De jonge doelman liep de blessure op tijdens een trainingssessie, waardoor hij voorlopig niet in actie kan komen voor NEC. Het is nog onduidelijk hoelang Roefs precies aan de kant zal staan, maar de medische staf van de club zal er alles aan doen om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen.

Trainer Rogier Meijer zal nu moeten kijken naar alternatieven voor de positie onder de lat, aangezien Roefs een vaste waarde was in het team. De blessure van de doelman zal een uitdaging vormen voor NEC, maar het biedt ook kansen voor andere spelers om zich te bewijzen en hun plek in het team op te eisen. We wensen Robin Roefs een spoedig herstel toe en hopen hem snel weer in actie te zien voor NEC.