×
Home Nieuws Livescore

Veerman onthult interesse van Olympique Marseille en Premier League

Veerman onthult interesse van Olympique Marseille en Premier League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 17:16 uur

Middenvelder Joey Veerman van PSV heeft onthuld dat er meer interesse was voor zijn diensten dan aanvankelijk gedacht. Ruim twee weken geleden maakte Veerman nog een grap over enkel interesse van 'de Swift Boys en de Poldervogels', maar nu blijkt dat Olympique Marseille, een team uit de Premier League en een derde, onbekende club ook geïnteresseerd waren in de talentvolle speler.

De 22-jarige Veerman, die nog steeds bij PSV speelt, heeft laten weten dat er daadwerkelijk gesprekken zijn geweest met deze clubs. Hoewel hij uiteindelijk besloot om bij zijn huidige club te blijven, geeft de interesse van deze gerenommeerde teams aan dat zijn talent niet onopgemerkt blijft in de voetbalwereld.

De middenvelder staat bekend om zijn technische vaardigheden en spelinzicht, waardoor het geen verrassing is dat clubs als Olympique Marseille en een Premier League team interesse toonden. Veerman zelf blijft nuchter onder de belangstelling en richt zich nu volledig op het komende seizoen bij PSV, waar hij hoopt zijn talent verder te ontwikkelen en belangrijk te zijn voor het team.