×
Home Nieuws Livescore

Zidane: "Nooit Premier League coach door Engelse taal"

Zidane:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 17:08 uur

Voormalig Real Madrid-icoon Zinedine Zidane heeft onthuld dat hij zichzelf niet ziet als coach in de Premier League. De Franse legende, die zowel als speler als trainer grote successen behaalde bij de Koninklijke, heeft aangegeven dat zijn Engels niet op het niveau is dat hij zou willen voor een dergelijke uitdaging. Zidane deelde zijn gedachten over zijn taalvaardigheid in een interview met het Franse sportblad L'Équipe.

Zidane, die bekend staat om zijn elegante speelstijl en indrukwekkende coachingcarrière, gaf aan dat hij zich bewust is van het belang van effectieve communicatie met spelers en stafleden. Hoewel hij openstaat voor nieuwe uitdagingen in zijn loopbaan, waaronder een mogelijke stap naar de Engelse competitie, erkent Zidane dat zijn beheersing van de Engelse taal momenteel niet toereikend is voor een dergelijke rol.

De 49-jarige Zidane geniet wereldwijd respect en bewondering voor zijn prestaties als speler en trainer, waaronder het winnen van drie opeenvolgende UEFA Champions League-titels met Real Madrid. Hoewel zijn toekomstplannen nog niet volledig zijn uitgestippeld, blijft Zidane een van de meest gerespecteerde figuren in het internationale voetbal, met fans die gespannen afwachten op zijn volgende zet.