×
Home Nieuws Livescore

Dumfries op rand van nieuw contract bij Internazionale

Dumfries op rand van nieuw contract bij Internazionale
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 16:56 uur

Het lijkt erop dat Denzel Dumfries zijn toekomst bij Internazionale zal gaan verlengen. Volgens geruchten zal de Nederlandse verdediger binnenkort een nieuw contract ondertekenen bij de Italiaanse club. Dumfries, die afgelopen zomer ook in verband werd gebracht met een mogelijke overstap naar Manchester United, lijkt nu toch trouw te blijven aan Inter.

Matteo Moretto, een bekende journalist die vaak goed geïnformeerd is over transfers, heeft gemeld dat Dumfries en zijn management recentelijk gesprekken hebben gevoerd met Internazionale over contractverlenging. Hoewel er interesse was vanuit Engeland, lijkt de 25-jarige rechtsback nu dus voor een langer verblijf in Milaan te kiezen.

De mogelijke contractverlenging van Dumfries zou een belangrijke stap zijn voor Internazionale, aangezien de Nederlandse international sinds zijn komst naar de club een belangrijke rol heeft gespeeld in het team. Met zijn aanvallende impulsen en verdedigende kwaliteiten heeft Dumfries zich snel onmisbaar gemaakt voor de ploeg van coach Simone Inzaghi. Fans van Inter zullen dan ook opgelucht ademhalen bij het nieuws dat hun sterkhouder waarschijnlijk trouw blijft aan de club.