×
Home Nieuws Livescore

Font onthult toevallige ontmoeting met De Jong's blessuregeheim

Font onthult toevallige ontmoeting met De Jong's blessuregeheim
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 16:32 uur

Voormalig presidentskandidaat van FC Barcelona, Victor Font, heeft onlangs onthuld hoe een toevallige ontmoeting met Frenkie de Jong hem meer inzicht heeft gegeven in de enkelblessure van de Nederlandse middenvelder. Font, die eerder streed om de hoogste positie bij de Catalaanse club, kwam De Jong onverwachts tegen en greep de gelegenheid aan om te praten over de blessure die de speler al maanden aan de kant houdt.

De ontmoeting tussen Font en De Jong vond plaats op een ongedwongen locatie, waar de twee in gesprek raakten over de fysieke uitdagingen waarmee De Jong momenteel te maken heeft. Font, die altijd nauw betrokken is geweest bij de ontwikkelingen binnen FC Barcelona, was geïnteresseerd in de details van De Jongs blessure en hoe deze zijn prestaties beïnvloedt.

Font benadrukte na afloop van de ontmoeting met De Jong het belang van een goede revalidatie en het nemen van de benodigde rust om volledig te herstellen van blessures. De voormalig presidentskandidaat sprak zijn steun uit voor De Jong en wenste hem een spoedig herstel toe, in de hoop dat de Nederlandse sterspeler snel weer op het veld te bewonderen zal zijn voor zowel FC Barcelona als het Nederlands elftal.