×
Home Nieuws Livescore

Koeman: Managen ego's bij Ajax lastiger dan bij Oranje

Koeman: Managen ego's bij Ajax lastiger dan bij Oranje
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 16:08 uur

Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlands elftal, heeft recentelijk laten weten dat het managen van ego's in de huidige tijd een stuk eenvoudiger is geworden. Koeman, die eerder trainer was bij Ajax, merkt op dat bepaalde spelers destijds moeilijker waren om mee om te gaan dan de hedendaagse voetballers die hij nu onder zijn hoede heeft.

In een interview benadrukte Koeman dat hij in zijn tijd bij Ajax te maken had met spelers die een uitdaging vormden op het gebied van ego-management. Hij geeft aan dat het coachen van deze spelers destijds meer energie en aandacht vereiste dan hij nu ervaart bij het Nederlands elftal. Koeman prijst de huidige generatie voetballers van Oranje voor hun professionele houding en teamgeest.

De bondscoach benadrukt het belang van een goede teamdynamiek en een positieve sfeer binnen de selectie. Koeman gelooft dat het managen van ego's cruciaal is voor het behalen van succes op internationaal niveau. Hij is dan ook tevreden met de harmonie en samenwerking die hij ziet bij zijn spelers en is optimistisch over de toekomst van het Nederlands elftal onder zijn leiding.