×
Home Nieuws Livescore

Reiziger optimistisch over Jong Oranje's EK kansen na kwalificatie

Reiziger optimistisch over Jong Oranje's EK kansen na kwalificatie
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 15:16 uur

Voormalig Nederlands international Michael Reiziger is vol vertrouwen over de kansen van Jong Oranje op het aankomende EK. Na een overtuigende 3-1 overwinning op Jong Georgië op maandagavond, wist de ploeg zich te kwalificeren voor het eindtoernooi. Reiziger, die als coach aan het roer staat van het jonge talent, toonde zich tevreden met de prestatie, maar benadrukte ook dat er nog ruimte is voor verbetering.

Met een mix van ervaren spelers en opkomende talenten heeft Jong Oranje onder leiding van Reiziger een sterke indruk achtergelaten tijdens de kwalificatiewedstrijden. De voormalige Barcelona-verdediger gelooft dat zijn team het potentieel heeft om ver te komen op het EK en is vastbesloten om het maximale uit de selectie te halen.

Reiziger, die zelf een succesvolle carrière als speler heeft gehad, weet als geen ander wat er nodig is om op topniveau te presteren. Hij zal de komende periode dan ook hard werken met zijn spelers om de zwakke punten aan te pakken en de sterke punten verder te ontwikkelen. Met zijn ervaring en leiderschap hoopt Reiziger Jong Oranje naar glorie te leiden op het Europese podium.