×
Home Nieuws Livescore

Teun Koopmeiners vol lof over Juventus en Atalanta.

Teun Koopmeiners vol lof over Juventus en Atalanta.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 14:16 uur

Nieuwe aanwinst van Juventus, Teun Koopmeiners, heeft zijn bewondering uitgesproken voor zijn nieuwe club. De Nederlandse middenvelder gaf onlangs zijn eerste persconferentie als speler van De Oude Dame en liet weten diep onder de indruk te zijn van de Italiaanse grootmacht. Koopmeiners, die eerder uitkwam voor Atalanta, toonde ook zijn dankbaarheid jegens zijn voormalige club.

Tijdens de persconferentie benadrukte Koopmeiners zijn enthousiasme om voor Juventus te spelen en sprak hij vol lof over de rijke geschiedenis en het prestigieuze karakter van de club. De middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en leiderschap op het veld, kijkt ernaar uit om zijn talent verder te ontwikkelen in de Serie A onder de vleugels van Juventus.

Daarnaast benadrukte Koopmeiners het belang van zijn tijd bij Atalanta in zijn professionele ontwikkeling. Hij bedankte de club en zijn voormalige teamgenoten voor de steun en de groei die hij daar heeft doorgemaakt. Met zijn overgang naar Juventus hoopt Koopmeiners nieuwe successen te behalen en zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.