×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord onderzoekt transfervrije opties Skov en Miranchuk

Feyenoord onderzoekt transfervrije opties Skov en Miranchuk
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 13:48 uur

Feyenoord heeft de dagen na het sluiten van de transfermarkt nauwlettend gekeken naar twee transfervrije spelers, zo meldt de fansite 1908.nl. De Rotterdamse club heeft haar oog laten vallen op de Deense aanvaller Robert Skov en de Russische middenvelder Anton Miranchuk. Beide spelers zijn momenteel zonder club en zouden een interessante versterking kunnen zijn voor Feyenoord.

Robert Skov, bekend om zijn doelpunten en creativiteit in de aanval, heeft in het verleden indruk gemaakt bij FC Kopenhagen en TSG Hoffenheim. De 25-jarige aanvaller zou de aanvalslinie van Feyenoord kunnen versterken met zijn snelheid en scorend vermogen. Anton Miranchuk, een 26-jarige middenvelder, staat bekend om zijn technische vaardigheden en spelintelligentie. Hij heeft zijn kwaliteiten laten zien bij Lokomotiv Moskou en wordt gezien als een speler die het middenveld van Feyenoord kan versterken.

De interesse van Feyenoord in deze twee spelers toont aan dat de club op zoek is naar versterkingen om competitief te blijven in zowel de Eredivisie als in Europa. Met de ervaring en kwaliteiten van Skov en Miranchuk zouden zij een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van trainer Arne Slot. Het is nu afwachten of Feyenoord daadwerkelijk stappen zal zetten om deze transfervrije spelers aan te trekken en zo hun team verder te versterken voor het komende seizoen.