×
Home Nieuws Livescore

Victor Moses maakt gratis overstap naar Luton Town

Victor Moses maakt gratis overstap naar Luton Town
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 13:32 uur

Luton Town heeft met trots de komst van Victor Moses aangekondigd als hun nieuwste aanwinst. De 33-jarige Nigeriaanse voetballer, die transfervrij was, heeft een contract getekend bij de Championship-club. Moses, die eerder speelde voor clubs als Chelsea en Inter Milan, brengt een schat aan ervaring met zich mee naar Luton Town.

De transfer van Moses naar Luton Town is een opmerkelijke zet voor de club, aangezien hij een speler van hoog kaliber is met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn veelzijdigheid en snelheid op het veld zullen ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team. Fans van Luton Town kunnen zich verheugen op het zien van Moses in actie en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het streven naar succes in het komende seizoen.

Na zijn tijd bij clubs als Chelsea en Inter Milan is Moses vastbesloten om zijn carrière nieuw leven in te blazen bij Luton Town. De Nigeriaanse international heeft laten weten enthousiast te zijn over de uitdaging die voor hem ligt en kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te laten zien in de Championship. Met zijn ervaring en talent zal Moses ongetwijfeld een belangrijke speler worden voor Luton Town en een publiekslieveling onder de supporters.