×
Home Nieuws Livescore

Slot schudt Quansah wakker: basisplaats verloren na wissel

Slot schudt Quansah wakker: basisplaats verloren na wissel
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 13:16 uur

Trainer Arne Slot heeft een duidelijk signaal afgegeven aan verdediger Jarrel Quansah door hem een flinke schop onder de kont te geven. Quansah mocht aan de aftrap verschijnen in het eerste Premier League-duel van het seizoen tegen Ipswich Town, maar werd halverwege de wedstrijd al gewisseld. Sinds die wissel heeft de Engelse verdediger zijn basisplaats niet meer teruggekregen.

De beslissing van Slot om Quansah te wisselen lijkt een impact te hebben gehad op de positie van de speler binnen het team. De verdediger, die aanvankelijk mocht starten in de belangrijke seizoensopener, heeft sindsdien moeten plaatsnemen op de reservebank. Het is duidelijk dat de trainer hoge eisen stelt aan zijn spelers en geen genoegen neemt met mindere prestaties.

Quansah zal nu hard moeten werken om zijn basisplaats terug te veroveren en het vertrouwen van de trainer te herwinnen. De concurrentie binnen het team is hevig en de verdediger zal alles op alles moeten zetten om weer in de basis te kunnen starten. Het is aan hem om te laten zien dat hij de kwaliteiten bezit om een belangrijke rol te spelen in het team van Arne Slot.