×
Home Nieuws Livescore

Koeman lovend over middenveld Oranje na Timber's sterke optreden.

Koeman lovend over middenveld Oranje na Timber's sterke optreden.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 11:48 uur

Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlands elftal, heeft zijn bewondering uitgesproken voor het middenveld van zijn team. Tijdens de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina (5-2) viel met name Quinten Timber positief op bij Koeman. De Feyenoorder toonde specifieke kwaliteiten die de bondscoach niet onopgemerkt lieten. Timber maakte indruk toen hij inviel en wist zich goed te manifesteren op het veld.

Koeman benadrukte de toegevoegde waarde die Timber bracht aan het team en prees zijn spelintelligentie en technische vaardigheden. De bondscoach is tevreden met de ontwikkeling die de jonge middenvelder doormaakt en ziet hem als een veelbelovende speler voor de toekomst van Oranje. De positieve indruk die Timber achterliet tijdens zijn invalbeurt geeft Koeman vertrouwen in de diepte van zijn selectie op het middenveld.

Met zijn sterke optreden tegen Bosnië en Herzegovina heeft Quinten Timber laten zien dat hij klaar is om een belangrijke rol te spelen in het Nederlands elftal. Koeman zal ongetwijfeld blij zijn met de concurrentie en diversiteit aan opties die hij heeft op het middenveld, wat alleen maar ten goede zal komen aan de prestaties van Oranje in de toekomst.