×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: Sané heeft Mbappé potentieel, hoopt op inlossing

Van der Vaart: Sané heeft Mbappé potentieel, hoopt op inlossing
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 11:16 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart heeft zijn bewondering uitgesproken voor de afwezigheid van Leroy Sané bij het Duitse nationale team in de aanloop naar het duel met het Nederlands elftal. De voormalige Oranje-speler, die 109 interlands speelde, vergeleek Sané zelfs met de getalenteerde Franse speler Kylian Mbappé. Van der Vaart is van mening dat Sané hetzelfde potentieel heeft als Mbappé en hoopt dat de Duitse aanvaller zijn belofte alsnog zal waarmaken.

Sané, die momenteel niet geselecteerd is voor de Duitse ploeg, wordt door Van der Vaart gezien als een speler met uitzonderlijke kwaliteiten en potentieel. De voormalige middenvelder is onder de indruk van de snelheid, techniek en doelgerichtheid van Sané, en gelooft dat hij een belangrijke speler kan worden voor zowel zijn club als het nationale team.

Hoewel Sané niet zal deelnemen aan het duel tussen Duitsland en Nederland, blijft Van der Vaart optimistisch over de toekomst van de jonge aanvaller. Hij hoopt dat Sané zijn talent verder zal ontwikkelen en zijn belofte zal waarmaken door uit te groeien tot een van de beste spelers ter wereld. Van der Vaart kijkt met veel interesse uit naar de verdere ontwikkeling van Sané en is ervan overtuigd dat hij een grote impact kan hebben op het internationale voetbal.