×
Home Nieuws Livescore

Ajax scoort miljoenendeal met Team Rockstars IT!

Ajax scoort miljoenendeal met Team Rockstars IT!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 10:24 uur

Ajax heeft een spraakmakende nieuwe sponsor aan de haak geslagen! De Amsterdamse voetbalclub heeft een lucratieve deal gesloten met Team Rockstars IT voor een periode van maar liefst 2,5 jaar. Dit opmerkelijke nieuws werd bevestigd door de club zelf via hun officiële communicatiekanalen.

Met de samenwerking tussen Ajax en Team Rockstars IT wordt een nieuwe mijlpaal bereikt in de sportmarketingwereld. De financiële injectie van deze miljoenensponsor zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de verdere ontwikkeling en groei van de club. Ajax kan zich verheugen op een periode van vernieuwing en versterking dankzij deze strategische samenwerking.

De keuze van Ajax voor Team Rockstars IT als sponsor getuigt van een vooruitstrevende visie en een streven naar innovatie. De Amsterdammers slaan met deze deal een brug tussen sport en technologie, wat aantoont dat zij niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten voorop willen lopen. De supporters kunnen zich verheugen op een spannende periode vol nieuwe mogelijkheden en kansen voor hun geliefde club.