×
Home Nieuws Livescore

Jorrel Hato ziet Jurriën Timber als mentor bij Ajax

Jorrel Hato ziet Jurriën Timber als mentor bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 09:16 uur

Jorrel Hato, een veelbelovend talent in het Nederlandse voetbal, heeft onthuld dat Jurriën Timber een belangrijke rol speelt in zijn ontwikkeling als speler. De jonge Hato en Timber deelden een korte periode het veld bij Ajax voordat Timber de overstap maakte naar Arsenal. Ondanks hun beperkte tijd samen, heeft de achttienjarige Hato Timber bestempeld als zijn 'mentor' en bron van inspiratie.

Hato, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft veel bewondering voor de ervaren Timber en ziet hem als een voorbeeld om naar op te kijken. De invloed van Timber op Hato's spel en mentaliteit is duidelijk merkbaar, aangezien de jonge speler streeft naar dezelfde professionele houding en toewijding die Timber tentoonspreidt.

Met Timber als mentor heeft Hato een solide basis gelegd voor zijn verdere carrière in het voetbal. De steun en begeleiding van de ervaren verdediger hebben Hato geholpen om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn potentieel als speler te benutten. Als Hato blijft groeien onder de vleugels van Timber, kunnen we in de toekomst nog veel meer van dit veelbelovende talent verwachten.