×
Home Nieuws Livescore

Ruud Gullit verheugd over kans Brian Brobbey in Oranje.

Ruud Gullit verheugd over kans Brian Brobbey in Oranje.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024 07:32 uur

Ruud Gullit juicht de kans toe die Brian Brobbey krijgt om dinsdagavond voor het Nederlands elftal tegen Duitsland te spelen. Na de wedstrijd tegen Bosnië & Herzegovina was de aandacht voornamelijk gericht op Joshua Zirkzee, die een sterke prestatie neerzette. Gullit is echter verheugd dat Brobbey nu de gelegenheid krijgt om zijn kwaliteiten te tonen op het internationale toneel.

De voormalige voetballegende Gullit gelooft sterk in de potentie van Brobbey en ziet deze wedstrijd als een uitgelezen kans voor de jonge speler om zich te bewijzen. Met zijn kracht en doelgerichtheid kan Brobbey een waardevolle toevoeging zijn voor het Nederlands elftal. Gullit kijkt dan ook vol verwachting uit naar hoe de jonge aanvaller zich zal manifesteren tegen de sterke Duitse tegenstanders.

Terwijl Zirkzee lof oogstte na zijn optreden tegen Bosnië & Herzegovina, is het nu de beurt aan Brobbey om te schitteren. Gullit benadrukt het belang van het creëren van kansen voor jong talent en is ervan overtuigd dat Brobbey deze kans met beide handen zal aangrijpen. De druk zal hoog zijn, maar Gullit heeft er alle vertrouwen in dat Brobbey zijn talent zal laten zien en een positieve indruk zal achterlaten in het Nederlands elftal.